Niets van hem gaat voorbij.
De spiegel houdt zijn beeld vast,
het bed bewaard zijn vorm
precies zoals hij heeft gelegen.
De warmte van zijn lichaam,
de zachtheid van zijn wangen,
zoiets lost niet meer.
Zelfs zijn parfum is een deel van mij geworden.
En alles wat hij zei is aanwezig,
Hij kan nooit meer verdwijnen,
ookal is hij nu onzichtbaar.
Zijn tong smaakte naar liefde,
zijn handen vertelden over tederheid.
Alles wat hij streelde van mij
Is weg …
Is nu bij hem,is nu van hem….
Ik weet nog hoe het was toen ik bij hem was.Ik zie hem nog elke dag ….
ookal is hij er niet meer voor mij