Zo'n dag met zon, wolken en zon
daartussen blauw en wind en jij
met beide handen zich vasthoudt
aan de maan strevend naar volheid
Vang mij dus in je hand of zelfs
in beide handen, links en rechts
warm je, heel je aan mijn bestaan
begin op jouw weg van verdergaan