Ik kan je bijna niet meer missen
Vind je dat niet raar?
Ik wil je niet uit mijn leven wissen
Ik kan je bijna niet meer missen, het is echt waar
Als je nu weg zou gaan, zou ik dit heel erg vinden
Ook al weet je dit niet
Als ik er alleen al aan denk
Doet dit mij verdriet
Voor mij ben je heel speciaal
Je bent één van de weinigen die mijn geheimen weet
Als ik bij jou ben heb ik niet het gevoel dat ik faal
Ik vind het altijd leuk als je er bent
Alleen de mensen aan wie ik dit gedicht laat lezen behoren tot deze groep
Die groep is maar klein
Ze hebben veel meegemaakt, mijn ups en mijn downs
Ik ben blij, dat ze er zijn
Ik vind het soms nog lastig om dingen verbaal duidelijk te maken
Ik kan me niet altijd even goed uiten
Maar jij kijkt me dan gewoon aan en dan is alles goed
Met jou erbij kan ik beter dingen besluiten
Begrijp je dat ik je niet kwijt wil raken?