De deur klapt dicht...
Het blijft stil...
Niemand zegt iets...
Het noodlot slaat toe...
Het geschreeuw begint...
me broer...
hij die een grote mond geeft...
mij de schuld geeft...
het geschreeuw erger wordt...
de tranen lopen over me wangen...
krijg geen hap eten door me keel...
waarom altijd maar ik...
denkend zit ik voor me uit te staren...
de ruzie gaat lang me heen...
denkend aan een ding...
de schaar...
de schaar kan me helpen...
de schaar die naar me luisterend...
wetend wat ik wil...
het geschreeuw gaat verder en verder...
trillend zit ik op de grond...
ineen gedoken...
bang voor de waarheid...
de waarheid die ik al weet...