Tranen lopen over mijn wangen,
tranen van verdriet,
tranen die jij niet ziet.
Dat wat tusse ons was zal voor mij nooit vervagen,
maar nu ben ik verloren en verslagen.
De tijden zijn veranderd,
en jij gaat je eigen gang.
Gekke dingen doen,
ik heb je niet meer in bedwang.
Jij, je was de jongen van mijn dromen,
maar nu alleen nog maar de oorzaak van de tranen in mijn ogen.
De woorden die je me zei, en de liefde die je me gaf.
Was allemaal schijn.
Nu weet ik dat, en doet het me pijn.
Ik ben je aan het verlaten,
maar ook dat heb je niet in de gaten.
Ik hoop dat je het ziet,
want de liefde die ik je gaf begrijp je niet.