Hoe vaak ik ook moet wachten..
Altijd zal ik er voor je zijn..
ik zal niet boos worden..
Want dat is maar schijn..
hoe vaak ik ook moet wachten..
Ik zal er staan..
Hoe gek je me ook maakt..
Voor jou zal ik niet gaan..
hoe vaak ik ook moet wachten..
Al is het in de keiharde regen..
Voor jou zal ik er zijn..
Niemand houdt me tegen..
Hoe vaak ik ook moet wachten..
Al is het lang of niet..
Je meisje met een big smile..
Is het eerste wat je ziet..