Zwart is zo donker en koud,
geel lijkt ontzettend veel op kostbaar goud.
Blauw is gereserveerd en koel,
rood daarentegen speelt in op je gevoel.
Groen vind je overal in de natuur,
wit is zo zuiver en puur.
Oranje, grijs, paars, bruin, ... allemaal om te mengen,
gebruik ze dan ook om kleur in je leven te brengen!