Soms wil ik wat schrijven,
Maar lukt me dat niet
Dan gaat het over onzin,
En daarover schrijf ik liever niet.
Lukt het me wel,
dan gaat het over twijfel of verdriet.
Maar schrijven over liefde
Dat kan ik niet.
Miscchien ligt het aan mij,
Sluit er een deur in mn hoofd.
Ik ben dan ook blij,
dat ik jou nooit een gedicht heb beloofd.
Want al rozen zijn rood,
en de lucht blauw,
Woorden goed genoeg,
die zijn er niet voor jou!