Willen
Ik wil liefdevol zijn..
Ik wil gelukkig zijn..
Ik wil vrolijk zijn..
Ik wil leuk zijn..
Ik wil aardig zijn..
Ik wil grappig zijn..
Ik wil spontaan zijn..
Ik wil dapper zijn..
Ik wil mooi zijn..
Ik wil zelfverzekerd zijn..
Maar misschien wil ik wel veel te veel..