To be or not to be
Maar ze kan niet zijn
hoe ze eigenlijk is
iedere vinger
wijst haar kant op.
Ze wil niet zijn
zoals ze is - maar
zoals ze zou moeten zijn.
Ssssst...
stil het praten
en kijk niet meer
ze zal zich verstoppen
om vervolgens
weer tevoorschijn
te komen.
Anders..
niet zoals ze is.