Beste pa, lieve ma
Zo heb ik het niet bedoeld
Ik ben op de onjuiste gevallen
Maar kan niet verdringen wat ik voel
Brave zusjes, stoere broer
Hij liep een keer voorbij
Slipte op onze ‘Ja, ik ook’-jes
En viel precies in dit hart van mij
Trouwe vrienden en vriendinnen
Ik was toen nog maar zeventien
Aarzelde om de vele verschillen
Maar in zijn ogen kon ik liefde zien
Onbekenden die wij tegenkomen
Ja, hij kan wel mijn vader zijn
Maar zijn blanke huid en blauwe ogen
Lijken toch niet op de donkere van mij?
Mijn liefste lief, mijn hartedief
Veel te lang heb ik je schuil gehouden
Maar met elke kus word ik wijzer
En droom ik over onze dag van trouwen