Tranen stromen, alleen maar pijn
Hoe kon het zover komen, hoe kon ik zo stom zijn
Ik dacht dat je voor me viel maar je hield me alleen voor de gek
Trapte hard op mijn ziel, ik ging weer is op mijn bek
Waarom is dit gebeurd? Waarom heb je mij dit aangedaan?
Even heb je mijn leven opgefleurd maar nu is het in rook opgegaan