ik draag een klein geheimpje in mij
waar niemand iets van weet
een geheimpje dat groeit van dag tot dag
alleen ik weet dat je er bent
een schopje, een klopje, een golvende buik
pas na 9 maanden wil je eruit.
maar tot dan blijf je mijn geheimpje
verborgen voor de wereld
tot de dag dat je dat je beslist om het knusse te verlaten
Je bent een binnenpretje
ik ben vol van plezier
want jij bent er wel
maar dat weet bijna niemand
na 9 maanden ben jij de grote verrassing
iets wonderlijks gemaakt door 2 mensen
uit pure liefde ontsproten
iets wat niemand ons nog kan afnemen
jij, ons tweede wonder
je bent er al in onze dromen
maar je wacht nog even om je te tonen
tot dan ben je een groot geheim
af en toe laat je van je horen
we zijn vol verwachting
en wachten op je komst