Klein
Ik ben klein
ik groei nog
op school zeggen ze ''kleintje''
das niet fijn maar jij helpt me altijd
en dat vind ik fijn
je naam staat geschreven in me bloed
jij geeft me veel moed
ik hou van jou
en ik blijf je altijd trouw
een Vriendin zoals jou
en dat ben jij
IK HOU VAN JOU!