Een traan om alles al gedaan
emotieloos omdat ik niets meer voel
bedoel er wel wat mee maar kom niet verder
vanbinnen ben ik koel
ik zorg dat ik controle houd
maar onthoud niet langer wie ik ben
ken mezelf toch als geen ander
van wie is die stem, die ik niet herken?
Reefers