hey schatje,kom bij mij
dat waren de eerste woorden
dat je tegen me zei.
ookal wist ik dat het
niet meer was dan een flirt,
werd ik meteen verliefd
ik wist dat het tussen ons
niet lang zou duren
je zat steeds naar
andere meisjes te gluren.
na paar weken
gingen we uiteen
je liet me alleen en verdween!!!