wat bedoelt iedereen tich met God
dat ze steun aan hem hebben
hem kunnen vertouwen,
alles zeggen
maar waarom zou je dat doen
als er toch niemand is die reageert
iemand die niet bestaat
of toch zelf geen eigen mening heeft
want vroeger moesten alle heidenen dood
en nu moet je verdraagzaam zijn
voor iedereen
waarom zou je er dan tegen spreken
want het is toch duidelijk een verzinsel
van de wetgevende macht
sorry voor de gelovigen die ik hier (mogenlijk) mee gekwetst zou kunnen hebben maar geloof is gewoon schandalig, dus voor iedereen die zich hier aan kan storen sorry maar het is gewoon mijn mening