Je doet alleen jezelf verdriet
door te blijven verlangen naar mij
Ik snap niet waarom je het niet ziet
het is gewoon echt voorbij
Je leeft je eigen fantasie
waar ik de hoofdpersoon in speel
Snap dan dat ik geen toekomst meer zie
Je kwetste me gewoon teveel
We moeten verder met ons leven
al is dat nooit meer met elkaar
Laat me los, je moet me opgeven
het is nu gewoon klaar
Bespaar jezelf deze pijn
en laat mij toch asjeblieft gaan
Wij zullen nooit meer samen kunnen zijn
en je hebt het allemaal zelf gedaan