Ik had je nog gewaarschuwd
heb het je zovaak gezegd
Als je me weer van je had afgeduwd
heb ik het je opnieuw uitgelegd
Als je zou zeggen dat het over is
dan zou ik meteen gaan
Volgens jou had ik het altijd mis
en kon ik jou niet laten staan
En als ik dan weg zou zijn
zou ik nooit meer terug komen
Ookal deed het dan pijn
en zou ik tranen laten stromen
Je geloofde me niet
en zette me zonder na te denken aan de kant
Nu ga jij kapot aan het verdriet
en vraagt opnieuw om mijn hand
Maar ik had je gewaarschuwd toen
dat ik je zou laten staan in de kou
Jij dacht dat ik het nooit zou doen
nu zie je dat ik me wél aan me woord hou