Minuten worden uren,
de tijd schrijdt niet meer voort.
In jou armen is de tijdstilstand,
die me zo intens bekoort.
De eeuwigheid gevangen,
in 'n moment van tederheid.
'n moment sereen en kwetsbaar,
overstelpt met innigheid.
Een waargeworden droom ben jij.
Een eeuwig durend lief.
Een mij toegerijkte liefde,
waarmee in eenzaamheid doorklief.
Ik hou van je.