Er keek een stralende zon naar mij
en in letters van haar stralen
zag ik dat ze schreef:
Tweety-ysje, denk er aan
Remie is ook jarig vandaag
vergeet dus geen gedicht te maken
het is later dan de rest maar
ondanks alles, toch een
super fijne verjaardag
Tweety-ysje en fam.