kiezen verkiezen wat we willen
velen van ons weten niet wat
ze moeten uitkiezen omdat er
uit zoveel smaken valt te kiezen
we zijn geneigd om voor save
te gaan, zeker weten, niet met
durf voor spanning te gaan
iets ongewoons verkiezen
te zeer willen we winnen
te zeer willen we het gezicht
in plooi houden, te zeer bang
om eens geheel af te gaan
24MEI2008 19:20