Waarom doet iedereen nou zo
Ligt het aan mij..?
ik ga hier kapot aan
donkere wolken drijven voorbij
zelden zie ik nog zonnestraal
ik voel de pijn in al mijn ledermaten
soms denk ik eraan
Soms ga ik voor mijn gevoel doe ik nooit iets goed
en tog probeer ik het telkens weer,
leuk zijn,de clown uithangen
ik verrek ik doe het niet meer niemand is nog te vertrouwen
het zal mijn straf zijn
je krijgt het 3 maal terug
als je ooit een zonde hebt begaan
ik krijg het wel 3 maal 3 terug
oh wat rottig voel ik mij nu
kon er maar iemand bij mij zijn
die mij even wou vasthouden
en zeggen kom maar schuiil maar bij me
ooit zal het misschien een keer komen
maar ik ben bang dat het dan niet meer nodig is
ik wacht niet meer ben zo moe
ben aan mijn laatse beetje moe zijn toe