Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ondernemingsplan BBZ
Zwaan, kleef aan
met velen samen mogen gaan
Overdenk ik al roerende in mijn pan
hoe te schrijven in het ondernemersplan
Donderdag heb ik groot overleg
voor het vervolg, van mijn weg
BBZ in regeling
is een heel mooi ding
Goed beslagen ten ijs dus gaan
kijk ik deze week deze kwestie dus aan
Dit is beslist geen sinacure
zal dus ook wel even duren
Hoe giet ik alles in het vat
met wat wil ik dat
In Synergie te mogen gaan
ja, vol blijdschap eraan gaan staan
Reacties op dit gedicht
doetsi vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Quicksilver
:
Zondag, mei 25, 2008 21:43
Mooi geschreven! prachtige foto''s!
Lieve groet..knuffs
Dicky
Over dit gedicht
Auteur:
doetsi
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
25 mei 2008
Thema's:
[Werk]
[Dromen]