ik gaf de verkeerde antwoorden
op al jouw vragen
jouw waarheid was de mijne niet
ik zag nooit
dat wat jouw ogen zagen
mijn plezier met anderen
was jouw grootste verdriet
-ik was slechts verliefd
jij hield al van mij
jij wilde je binden
ik wilde weer vrij-
het gevoel is nu helemaal weg
verdronken in een zee van vergissingen
verzwaard door kilo’s
verkeerd genomen beslissingen
laat me nu maar gaan
dat is beter, echt
jouw vrienden hadden dit keer gelijk;
“ik ben niet de juiste voor jou”
ze hadden het nog zo gezegd