Liefde
Als liefde je raakt,ben je blij.
Maar maakt je ook blind.
Liefde kan pijn doen als je de verkeerde treft.
Liefde is mooi,zacht en ook vaak lang.
Maar liefde is soms ook hard en kort.
Liefde is er in alle soorten en maten.
Ik heb mijn Liefde gevonden!
JIJ OOK