Ik zie het je hebt verdriet
je wilt alleen niet dat iemand je zo ziet
het gaat echt niet goed
als je jezelf dit steeds aan doet
doe jezelf dit niet aan
want je helpt niet alleen je eigen leven naar de maan
je moet er echt mee stoppen
en jezelf niet meer verstoppen
je bent goed zoals je bent
en er komt vroeg of laat toch wel weer een vent
die je leven beter maakt
en dan is je huisje, boompje beestje weer volmaakt
het maakt niet uit wat anderen daar praten
je moet die buurt gewoon verlaten
en begin opnieuw gewoon
want dit is niet je verdiende loon
wat er ook gebeuren zal
ik zal er voor je zijn altijd en overal.
lieve zus jij komt er wel
dus kop op, en snel!
xx