Telkens wanneer ik naar oma ga
heb ik het gevoel dat ik je plots zal tegenkomen
Telkens wanneer ik bij oma ben
heb ik het gevoel dat je er bent
Maar helaas is dit een illusie
Een illusie die niet meer bestaat
En dit merk ik aan de vele dingen
die oma heeft ter herinnering aan jou
Een mooie, ingekaderde foto
met daarop de dag waarop je stierf
Een santje die de mensen kregen
als ze uit de kerk gingen
Een foto van oma en jij op een familiefeest
Het is voelbaar dat je er niet meer bent
Het is zichtbaar dat je er niet meer bent
En het doet iedere keer weer pijn
als ik het besef