Kan ik je vertrouwen
zou ik op je kunnen bouwen
Kan ik met je lachen
zal ik bij je huilen
en bij je kunnen schuilen
Kan ik met je vrijen
en s'avonds met je koken
en samen een lekker sigaretje met je kunnen roken
Wil ik je wel begrijpen
en wil ik wel voor je zorgen
zou ik echt van je houden
niet alleen nu, maar ook morgen
Zal ik voor eeuwig bij je blijven
of ons uiteindelijk uit elkaar drijven
Zou ik je moeder leuk vinden
zou ik me voorgoed aan je kunnen binden
Zou ik huilen als je weg ging
zal ik altijd blijven denken...wat een lekker ding
zou ik me leven met je willen delen
of kan het me eigenlijk niks schelen?