Mijn ware liefde!!
Bij jou wil ik zijn, want dan voel ik me fijn.
Mijn leven is nu compleet hier heb ik zolang op gewacht, en ik had het nooit verwacht.
Dat ik ooit mijn ware zou vinden, en dat wij ons aan elkaar zouden binden!
Toch is het gebeurd, en ik heb het goedgekeurd.
want ik ben zo blij met jou, en wil je voor geen goud meer verliezen, ik zou nooit voor een ander kiezen.
Want mijn ware dat ben jij, en dat maakt me blij!
Elke keer weer als je bij me bent, raakt me nu gewent, en dan als ik weer verlaat, lijkt het alsof ik jou en mezelf verraad!
Want ik wil niet weg, ik wil bij je zijn, ik wil geen pijn!
xx