In donkere dagen, gesprekken van pijn, wil ik graag een lichtpuntje voor je zijn.
Die momenten dat je radeloos bent en niet meer door wil gaan, open ik mijn armen en wil dicht naast je staan.
Je bent mijn zus en geef heel veel om jou,
de liefde die ik uitstraal, zit ook in jou.
Je bent een uniek, je bent een wonder,
ik zeg je dat liefst elke dag,
hoeveel je voor mij betekent en hoe graag ik je mag.
Ik voel me goed bij jou en voel me vertrouwd.
Op momenten dat je je zo rot voelt, sta je er niet alleen voor, er is iemand die van je houd.
Lieve zus het verdriet in jou ogen, doet me zo'n pijn, ik gun jou zo'n mooi leven.
Dat je gewoon eens echt gelukkig mag zijn.
Je bent moe van vechten, moe van alle strijd.
Weet dat ik je nooit zou kunnen missen, want dan sterft er iets in mij.
Nu ik je heb gevonden laat ik je nooit meer los.
Je bent een kanjer mijn lieve zus, ik ben blij met jou in mijn leven, ik ben op jou zo ontzettend trots.
Dus probeer niet op te geven, ga hem aan die strijd,
kijk eens in de spiegel wat een kanjer van een meid.
Je bent om van te houden, is iets wat je van jezelf niet doet, kijk is wat kritisch in de spiegel........
ja kijk maar eens goed.
Koester de momenten dat je het fijn heb gehad, pak het positieve dat geeft je nieuwe kracht.
Ik zou je zo vaak willen zeggen, hoe blij ik ben met jou mijn lieve zus.
Ik je verdriet wel weg zou willen nemen, heb jij eindelijk rust.
Ik zou alles willen doen als jij dan gelukkig zou zijn, geen zorgen, geen verdriet meer in jou ogen.
Niet meer zoveel pijn.
Ik hoop dat als je me nodig hebt een beroep op mij blijft doen.
Ik zal er altijd voor je zijn...... kom hier een dikke zoen.
Want in donkere dagen, gesprekken van pijn, wil ik een lichtpuntje voor jou zijn.
Liefs, Myriamxxxxxxxxxxxx
Dit heeft mijn jongste zusje voor mij geschreven,
Myriam bedankt, zo ontroerend, zoveel emotie.
Het geeft me kracht om door te gaan, liefs lydia xxxxxxxxxx