Haterszz!
Er zijn mensen die praten en haten, velen hebben dat niet in de gaten!
ze vertellen dat achter diegegenes rug om, en lachen zich krom!
Maar wat ze niet weten is dat het me geen reet kan schelen, ik blijf mijn liefde met jou delen.
Ik laat onze liefde niet kapot daan door van die etterbakjes, die denken dat ze alles kunnen, als ze nou ook eens zouden kunnen gunnen! Dan zijn ze stoer!
Maar nu intreseert het me geen moer. Ik ben niet gek, en geef geen grote bek!
ze blijven lekker haten en praten en houden daarna iemand anders in de gaten!
xx