waarom doet het leven pijn,
en is het niet meer fijn?
waarom kan ik het leven niet meer zien,
waarom roept iedereen wie niet weg is is gezien,
ook al kras je,
ook al pas je,
je bent er bij,
het wordt nooit meer fijn,
je wilt dan alleen maar dood,
voor de stilte in je hooft!!