lieve papa.
je bent nu bijna 6 jaar geleden overleden.
ik ben nu bijna 40 weken zwanger.
ik weet het nog als de dag van gister
we hoorde van jou ziekte
toen we met mama in de gang op jou vedere onderzoeken zaten te wachten.
bleef je voor je uit staren
ik vroeg je waar denk je aan papa
je zei me denk aan me klein kinderen
ik maakte er nog een grapje van
denk liever aan hawai.
nu is het bijna zo ver
jij zal een klein zoon krijge
alleen jij zal het van hoog op ons neer kijken.
helaas zal jij nooit je kleinzoon in je armen kunnen vast houden.
het enigste wat ik jou klein zoon kan geven
is jou naam.
zodat jou kleinzoon
toch een deel met jou verbonden bent.
later als hij groot is
zal ik hem vertellen wat voor geweldige opa jij zal zijn geweest.
en dat die ene ster hoog aan de hemel
dat jij daar bent.
papa ik mis je