Dit is vreemd dit is gek.
Dit was vaag maar zo helder.
Heb het over een gesprek.
Kwam hard aan voor ons beiden,
maar we konden het niet langer vermijden.
Alles kwam er uit,
pijn, liefde alles werd gezegd en soms te luid.
Zijn we er uit of nog langer niet?
Nog een lange weg te gaan met misschien veel verdriet.
Gevoel dat veranderd is,
aan mijn kant een zware hindernis.
Heb hem genomen met al mijn kracht,
maar aan de andere kant is er iemand die op mij heeft gewacht.
Die iemand was jij,
want je staat zo dichtbij.
Jij was de gene die tegen mij zei,
we komen er wel uit jij en ik WIJ.
Geloof er heus wel in,
maar zoals vanouds voelt het nu niet.
Voelt niet zoals in het begin,
ook niet als ik luister naar ons lied.
Er is iets weggenomen,
en hoop dat die ooit nog terug zal komen.
Hopelijk maakt ie vaart,
want jij en ik zijn het waard.
Vandaag ook dingen die anders waren,
dingetjes die de boot hebben genomen en zijn weggevaren.
Waar naar toe dat weet ik ook niet,
misschien kom ik ze nog tegen in het verschiet.
Ik voel nog steeds, ik ben niet goed genoeg,
ik ben dommer dus waarom zou je bij me willen zijn?
Je kan niet met me praten, hoe ik me ook gedroeg.
Ik heb geen 135 brein.
Het enige wat ik kan is dichten,
in dichten kun je alles zonder scheve gezichten.
Dat is een gave die niet veel mensen hebben gekregen,
zijn meer dingen die ik kan maar heb het altijd verzwegen.
Als ik een ander praat niveau heb dat jij,
hoe moet dat dan later met kinderen erbij?
Dat gaat toch nooit lukken schat,
ook al heb je nog nooit een vriendin zoals ik gehad.
Als de tijd er van komt,
dat we niet meer bij elkaar kunnen zijn.
Hoop ik dat jou weer iets geweldigs overkomt.
op een ander niveau waarmee jij ligt op 1 lijn.
Vechten is wat ik nu ga doen,
en hoop dat ik weer ga voelen net als toen.
Dit was het dan weer zie maar wat je er mee doet,
en hopelijk geeft dit een positieve invloed.