Hetgeen jij me geeft
Zo de liefde nog nooit beleefd
Alles wat ik voel voor jou
Is wat ik oneindig met je delen wil
Zoveel meer dan de zin “ik hou van jou”
Jou beminnen is wat ik eeuwig willen zou
Doch voor eeuwig zou nooit genoeg zijn..
Jouw liefde levenslang en langer het mijn
Mijn mooie jongen, je bent speciaal
Zachte bruine ogen waarin ik steeds weer verdwaal
Liefhebbende handen door mijn haren
Laat me eindeloos in je wondermooie ogen staren
De tijd vergetend en liggend in je armen
Die mijn hele lijf doen verwarmen
Geef ik je al mijn liefde en meer