Fuck het ongeluk achter op de motor
Fuck de regels van achter naar voor
Ga na een ruzie elkaar dood rijden
Laat je maar door woede leiden
Had het gelukkig nog overleefd
Al was mijn lichaam met steentjes doorzeefd
Gewoon erg veel geluk gehad
Mijn vriend, boos, doorgesnoven, en zat
Fuck dus de intentie elkaar te doden
Fuck het, want terugslaan is verboden
Fijn als je onmachtig de bijrijder bent
Fijn als de Dood je maar net niet herkend
Zwakte, is het inderdaad, en niet waardig
Bovenal, erg gemeen, en byzonder onaardig
Mijn rug niet gebroken, en nog net weggedoken
Voor een draaiende motor naast mijn hoofd
Mij haast van het leven beroofd
Vandaar, geen zwakte, maar een reden
Probeer ik het nog wat in te kleden
Maar weet, het is inderdaad eigen Schuld
Mijzelf in het kleed van de Boete gehuld