Waarom huil je,
heb je zo´n verdriet?
Of is het omdat de wereld jou niet ziet.
Ze begrijpen je niet en dat doet pijn.
Maar ik begrijp je,
vind je dat wel fijn?
Je bent een bijzonder mens,
wist je dat?
Je hebt gevoel,
en dat zegt al heel wat.
Laat de mensen kletsen,
laat ze toch zeuren.
Jij bent al veel verder en
kent de wereld in alle kleuren.
Maar het meeste gebruik jij zwart.
Nou heb ik een vraagje:
Hoe komt dat?