De lucht is blauw
in mijn hoofd woelen donkere wolken
Het vuur in mij is z'n vlammen verloren
ik ben moe, alles moe
wie kan het zien, wie kan mij zien
wie komt binnen om m'n hand vast te houden
wie komt mij een lach schenken als tranen
het leven wazig maken?
Ik lig op m'n bed en wacht
hopend om iemand
wist ik maar wie...