Een speciale vriendin (mijn moeder)!!
Jij bent iets speciaals iets moois iets bijzonders.
Iemand die ik alles kan vertellen, iemand die ik kan bellen als ik met iets zit.
Iemand waarmee ik kan lachen en huilen.
Ik vertrouw jou helemaal, daarom ben jij zo speciaal.
het is niet moeilijk om jou te vertrouwen, en een band met je op te bouwen.
Jij weet alles van mij en ik van jou, ik blijf jou voor altijd trouw.
Jij bracht me op deze aarde, jij gaf me het leven, en liet me even beven van de vriendschap en liefde die je me geeft.
Jij bent het allermooiste in mijn leven en dat is niet voor even maar voor heel mijn leven.
xx