Wanhoop niet (3 x)
Ook al ben je nog zo lang alleen, geef je niet over aan het verdriet
Je kunt wel proberen te zoeken, maar probeer er niet te lang bij stil te staan
Je kunt liefde niet dwingen, als het wil komen dan komt het er vanzelf aan
Wanhoop niet (3x)
Niet alles is kommer en kwel, niet alles is lief en leed wat je ziet
Weet dat elke seconde die je leeft een gift is van de tijd
Kijk niet naar wat je mist maar naar wat je hebt want voordat je het weet ben je het kwijt
Ja, elke seconde die je leeft is een wonder van de natuur
Laat je niet bevriezen door de kilte, de kilte van de leegte, en laat je niet verbranden door het liefdes vuur
Wanhoop niet (3x)
Ook al zie het even niet meer zitten, ook al kan het soms regenen dat het giet
Maar DANS, maar DANS, voor iedere stap die je terug moet doen zet je er twee vooruit
Bezing het leven, zing het LUID, de toekomst is van jou, zing, zing het LUID
HOOP, GELOOF, GENIET (3X)
De wereld kan zo mooi zijn, als je het maar ziet, het kan zo mooi zijn als je het maar ziet
De leegte van de huizen is niet de leegte van het hart
Zolang je durft te voelen, zolang de kilte je niet verstart
We zijn niet alleen, O, er zijn zoveel anderen om ons heen (2x)
HOOP, GELOOF, GENIET (3X)
Durf je te zeggen wat je voelt, durf je te voelen wat je zegt?
Zeg het haar, of zeg het hem, zonder te wachten en zonder gevecht
Want eenzaamheid is zonde, het leven is zoveel mooier als je het kunt delen
Raak het hart met woorden, doe het leven met gevoel, het zal je helen
WANHOOP NIET, WANHOOP NIET, WANHOOP NIET
MAAR HOOP
MAAR GELOOF
MAAR GENIET