springend op en neer
zijn mijn gedachtes
meer in aktie dan ik wil
ze blijven niet zitten
om even te blijven
stil te staan
één plek tegelijkertijd
nee,
ze springen rustig veder
maken me denken
waar ik nog niet aan dacht
soms maken ze me gek
maar vaak ook niet
uiteindelijk
geven ze een prettig gevoel
want ook vrolijke dingen
waar ik nog niet aan dacht
springen ze tegenaan