straten belopen.
zoveel moois te zien
wat ik nooit had durven hopen.
alles schijnt de lucht is blauw.
ik probeer de zon te pakken.
maar waar ben JIJ nou.
je hebt me alleen gelaten...
dus loop ik huilend verder,
zonder te kijken naar de mooiste straten