Je woorden liggen nog warm in mijn hart
“je bent de eerste die me zo speciaal doet voelen”
En kort daarna, wordt diezelfde zin vertrapt
Lig ik wenend in mijn bed te woelen
En jij slaapt… slaapt zacht
En ik wacht, nu slaap niet komen wil
(kom bij me liefste, dat ik je tranen stil)