wandelen door de stad
met mijn blote voeten op de straat
je houd me in je armen
ik voel me veilig
maar ik lijk wel te vallen
te vallen in het onbekende
ik geef je een nacht zoen
en je gaat naar huis
ik val inslaap
met mijn gedachten aan jou
de volgende ochtend wordt ik wakker
het eerste aan wat ik denk is aan jou
ik neem een foto van je vast
en wens dat je weer bij me bent
even later ben je weer bij mij
ik neem je in mijn armen
en laat je niet meer los
tot je zegt ik moet nu echt weer weg
we kijken nog even samen naar de sterren
een zeer mooi beeld
en dan stort mijn wereld in
je vertrekt
je gaat naar huis
ik zal een hele week mogen smachten
tot het weer vrijdag is