Vaarwel mijn schat,
het is goed geweest.
Beiden door het zwart gat
een einde aan het feest.
Samen konden we de wereld aan,
iedereen zou van ons versteld staan.
Een tandem zo goed vertrokken
door roest nu enkel nog brokken.
We zijn uit elkaar gegroeid,
niets wat ons samen nog boeid.
Al jaren is er geen vertrouwen,
niets meer om op te bouwen.
Hoe vreemd het ook moge zijn
geen water meer voor bij de wijn
Het is beter er nu mee te stoppen
als hartjes niet voor elkaar kloppen.
Ik ben niet verbitterd en kwaad,
ooit was je toch mijn beste maat.
Als man en vrouw bereiken we nu het eind,
de relatie komt niet meer overeind.
We komen er niet meer uit,
nemen beter het finaal besluit.
Het heeft niet mogen wezen
en doet het pijn om dit te lezen.
Een nieuw leven staat voor de deur,
gedaan met deze oude sleur.
Wens je veel geluk en voorspoed,
ik meen het "Het ga je goed."