mijn spiegeling voelt zich oud
hij spiegelt diepe groeven in mijn gezicht,
doffe haren op mijn hoofd
levensomvattend
en als ik gerimpelde handen was
voel ik de tijd in watervorm door mijn vingers glippen
zo oud, zo weinig gedaan
zo jong, zoveel meegemaakt
en terwijl mijn spiegelbeeld sterft
stap ik de wereld in