Als ik in je ogen kijk
Zie ik iets, iets wat ik niet begrijp
En hoe dieper ik in je ogen staar
Ik raak verzonken
Want ik wil begrijpen
Wat jouw gedachtes zijn
Maar haal me uit je ogen
Voor het te laat is
Voordat ik mij voorgoed verlies
In die ogen,
Zo onbegrijpelijk mooi als de nacht
~04/04/08~