Als ik kon,
plukte ik alle sterren van de hemel
en maakte ik een boeket voor jou
om je te tonen
hoe graag ik je zie.
Als ik kon,
veroverde ik een werelddeel
en schonk het jou
om je te tonen
hoe graag ik je zie.
Als ik kon,
temde ik de wildste dieren
en gaf ze je als huisdier
om je te tonen
hoe graag ik je zie.
Als ik kon,
stopte ik alle oorlogen en zorgde voor wereldvrede,
zodat je je op je gemak kan voelen
om je te tonen
hoe graag ik je zie.
Maar helaas,
ik ben geen god of tovenaar,
die dat met een zwaai
zou kunnen klaren.
Ik kan enkel naar je toe gaan
en zeggen
hoe graag ik je zie.