Mijn ogen zijn geopend
Maar het lijkt alsof ik droom
Mijn gedachten op volle kracht
Mijn bewegingen loom
Mijn hand voelt opzij
Zoals wel vaker na jouw vertrek
Koude onbeslapen lakens
Steeds opnieuw die lege plek
De schaduwen volgend op de muur
Draaiend op mijn zij
Mij afvragend waarom
Waarom gaan dingen soms voorbij
Een traan over mijn wang
Maar geen sussend woord
Geen armen die mij troosten
Niemand die mij hoort…
Plotseling zachte handen
Warme lippen, lieve zinnen
Stoere, mooie man
Elkaar intens beminnen
Een zuchtje ontsnapt
De wekker gaat
Mooie droom, ik moet eruit
Het is al laat…